Minttusuklaa jäädyke
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 1,1 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,750 l | Laktoositon täysmaitojuoma |
0,400 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset |
0,070 kg | Piparminttukaramellimurska |
Vaahdota kylmä maito ja IsoMitta Suklaamousse -ainekset. Lisää joukkoon rouhittuja piparminttmakeisia. | |
Kaada massa silokonivuokaan tai tavalliseen metalliseen rengaskakkuvuokaan. | |
Jäädytä kakku yön yli. | |
Kumoa jäädyke tarjoiluastialle ja koristele piparminttumakeisilla ja tuoreilla mintun lehdillä. | |
*kakku irtoaa helpoimmin kun vuokaa kastaa lämpimään veteen muutaman kerran ennen kumoamista. |