Metsäsieni-broilerivuoka perunahipusta
Annoksia: 13 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,9 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,125 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
1,000 l | Vesi |
Ripottele kylmäsuurustuva kastike-/keittopohja -aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia. | |
1,000 l | Ruokakerma, laktoositon 15 % |
0,025 kg | Bong Kasvisliemiainekset, 0,5 % |
Valkopippuri, jauhettu | |
Lisää pohjaan kerma, liemijauhe ja pippuri. Sekoita hyvin. | |
0,350 kg | Metsäsienikuutio, säilyke (valutettu) |
0,500 kg | Broilerin fileekuutio, kypsä |
0,200 kg | Sipulikuutio, pakaste |
Lisää joukkoon jäiset sipulit, broileri sekä valutetut sienet. Sekoita hyvin. | |
1,000 kg | Perunahippu |
Sekoita joukkoon jäinen perunahippu. Nosta massa GN-pakkiin. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40% höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile. |