Meksikonpata perunahipusta
Annoksia: 13 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,9 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,130 kg | IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja |
1,800 l | Vesi |
Ripottele kylmäsuurustuva kastike-/keittopohja -aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia. | |
0,020 kg | Bong Lihaliemiainekset, 0,5 % |
0,030 l | Touch of Taste Asian Red & Hot fondi |
Mustapippuri, rouhittu | |
Lisää pohjaan liemijauhe, fondi ja mustapippuri. Sekoita hyvin. | |
0,500 kg | Jauheliha kypsä, pakaste |
0,100 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,300 kg | Vihanneskuutio, pakaste |
Lisää pohjaan jäiset vihannekset, jauheliha, sipuli. | |
1,000 kg | Perunahippu |
0,300 kg | Kidneypapu, säilyke (valutettu) |
Sekoita joukkoon jäinen perunahippu sekä kidneypavut. Laita massa GN-pakkiin. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40% höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile. |