Mausteinen makkarapata ála Napoli
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,400 kg | IsoMitta Naudanliharisotto |
1,000 kg | Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste |
3,000 l | Vesi |
Mittaa vuokaa IsoMitta Naudanliharisotto -aines ja Pomodoro Rosso -vihannessekoitus. Lisää vesi ja sekoita | |
0,600 kg | Chorizomakkara |
Sekoita joukkoon pilkotut Chorizomakkarat. | |
0,010 kg | Persilja, hienonnettu, pakaste |
Kypsennä yhdistelmäpaistolla (kosteus 50%) 160 C noin 30 min. | |
Sekoita varovasti ja lisää pinnalle juustoraaste. Jatka kypsennystä n 10 min. | |
Peitä kannella kun otat padan uunista ja anna vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua. | |
*tarjoile ranskankerma nokareen kera. | |
0,200 kg | Emmental, raaste |