Maukas sillihyytelö

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
Pohja:
0,219 kg Hapankorppu
0,022 l Touch of Taste Kalafondi
0,197 l Vesi
Hienonna hapankorput monitoimikoneessa, kostuta murumassa kiehautetulla vesi-
Fondiliemellä.
Taputtele massa tiiviisti irtopohjaisen rengasvuoan (noin 24 cm) pohjalle.
0,020 kg Liivatelehti
Pehmitä liivatelehdet (1 liivatelehti painaa noin 3 g) kylmässä vedessä.
0,110 l Kuohukerma, laktoositon
0,219 kg Sillifile
0,110 kg Sipuli
0,110 kg Sulatejuusto, maustamaton
0,219 kg Créme fraiche, laktoositon
Täyte:
Vaahdota kerma paksuksi vaahdoksi ja sekoita siihen monitoimikoneella hienonnetut tuoreet sipulit ja sillit, sulatejuusto ja creme fraiche.
0,003 kg Mustapippuri, jauhettu
0,022 kg Ruohosipuli
Mausta seos mustapippurilla ja tuoreella, hienonnettulla ruohosipulilla.
Liuota liivatelehdet kiehautettuun vesitilkkaan ja sekoita jäähtynyt seos muun massan joukkoon.
Levitä hyydykeseos vuokaan korppupohjan päälle.
Anna hyytyä kylmässä mielellään seuraavaan päivään, jotta maut ehtivät tasaantua.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »