Mantelikala, kylmävalmistus
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 3,6 kg
2,000 kg | Sei-Lohikuutio-sekoitus |
0,007 kg | Suola |
0,002 kg | Mustapippuri, rouhittu |
0,800 l | Vesi |
0,080 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
0,250 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
0,400 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,050 kg | Mantelilastu |
0,008 kg | Tilli, hienonnettu, pakaste |
0,001 kg | Suola |
Asettele kalat vuokaan. Voit käyttää myös sei- tai lohiannospaloja. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kylmäänveteen pohja-ainekset. Lisää juustocreme ja kasvisrasvasekoite. | |
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. | |
Levitä kastike kalojen päälle ja ripottele pinnalle mantelilastuja. | |
Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 160°C n 25-30 min. | |
Ripottele paistetun kalavuoan päälle tilliä. |