Mansikkatiramisu
Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 1,92 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,120 kg | Sokerikakkulevy |
0,050 l | Mansikkamehu |
Öljyä ja tomusokeroi kevyesti irtopohjavuoan reunat. | |
Laita sokerikakkulevy irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperin päälle. | |
Kostuta kevyesti mansikkamehulla sudilla. | |
0,500 l | Vesi |
0,200 kg | IsoMitta Mansikkakiisseli/ -keittoainekset |
Valmista paksuhko mansikkakiisseli, laita kylmään hetkeksi. | |
0,300 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
0,150 kg | Maitorahka, laktoositon |
0,150 kg | Mansikka |
Vaahdota IsoMitta vaniljakastike kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon maitorahka ja paloitellut mansikat. | |
Yhdistä kiisseli ja vanijarahkavaahto. Levitä tasaisesti vuokaan kakkupohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä vähintään puoli tuntia. Voit käyttää rahkan asemasta myös esim. mascarpone-juustoa. | |
0,100 kg | Vadelma |
0,050 kg | Boysenmarja |
0,100 kg | Mansikka |
0,250 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
Poista rengasvuoka varovasti ja aseta kakku tarjoiluvadille. | |
Koristele tuoreilla marjoilla ja vaahdotetulla IsoMitta vaniljakastikkeella. | |
Vinkki: Valmista jälkiruoka suoraan lasiseen korkeareunaiseen maljaan. Voit käyttää sokerikakkulevyn tilalla myös sormikeksejä tai keskimuruja. |