Mansikkatiramisu

Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 1,92 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,120 kg Sokerikakkulevy
0,050 l Mansikkamehu
Öljyä ja tomusokeroi kevyesti irtopohjavuoan reunat.
Laita sokerikakkulevy irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperin päälle.
Kostuta kevyesti mansikkamehulla sudilla.
0,500 l Vesi
0,200 kg IsoMitta Mansikkakiisseli/ -keittoainekset
Valmista paksuhko mansikkakiisseli, laita kylmään hetkeksi.
0,300 l Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike
0,150 kg Maitorahka, laktoositon
0,150 kg Mansikka
Vaahdota IsoMitta vaniljakastike kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon maitorahka ja paloitellut mansikat.
Yhdistä kiisseli ja vanijarahkavaahto. Levitä tasaisesti vuokaan kakkupohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä vähintään puoli tuntia. Voit käyttää rahkan asemasta myös esim. mascarpone-juustoa.
0,100 kg Vadelma
0,050 kg Boysenmarja
0,100 kg Mansikka
0,250 l Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike
Poista rengasvuoka varovasti ja aseta kakku tarjoiluvadille.
Koristele tuoreilla marjoilla ja vaahdotetulla IsoMitta vaniljakastikkeella.
Vinkki: Valmista jälkiruoka suoraan lasiseen korkeareunaiseen maljaan. Voit käyttää sokerikakkulevyn tilalla myös sormikeksejä tai keskimuruja.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »