Makkarakastike
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,100 l | Ruokaöljy |
0,500 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,500 kg | Tomaattipyre |
0,010 kg | Mustapippuri, rouhittu |
6,000 kg | Makkarapala, laktoositon |
13,000 l | Vesi |
1,250 kg | IsoMitta Ruskea kastike-/keittopohjaainekset |
Suola | |
Freesaa sipuli, tomaattipyre ja pippuri. Lisää vesi kastikeainekset ( suuria määriä valmistettaessa käytä osanestesuurustusmenetelmää). Ruskista makkarapalat. Lisää makkarapalat kastikkeen joukkoon. Tarkista maku. | |
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. |