Majatalon Isännän Pastavuoka
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,000 kg | Kierremakaroni |
Mittaa voideltuihin 65 mm 1/1 GN-vuokiin raaka pasta. | |
0,020 l | Ruokaöljy |
0,200 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,500 kg | Savukinkkusuikale |
0,025 kg | Valkosipuli, rouhittu, pakaste |
0,002 kg | Valkopippuri, jauhettu |
3,000 l | Vesi |
Kuullota sipulit ja kinkkusuikaleet öljyssä mausteiden kera. Lisää vesi ja anna kiehahtaa. | |
0,500 l | Vesi |
0,250 kg | IsoMitta Juustokastike-/keittopohja-ainekset |
0,500 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,150 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Sekoita juustokastike pieneen vesi määrään ja lisää suuruksena kiehuvaan nesteeseen. Anna kiehahtaa, lisään halutessasi joukkoon kasvirasvasekoitetta. Tarkista valmiin kastikkeen suola, kinkkujen suolapitoisuudessa on eroja. | |
Kaada kastike pastan joukkoon vuokaan n. 3,5 l / vuoka , sekoita. Lisää pintaan juuustoraastetta. | |
Kypsennä yhdistelmä toiminolla (kosteus 60 %) 140ºC n.30 min. |