Maistuva mansikkasalaatti

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 140 g
Määrä: 1,4 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,150 kg Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta
1,000 l Vesi
Keitä pasta sopivan napakaksi ja jäähdytä nopeasti kylmässä vedessä.
Kastike:
0,100 l Rypsiöljy
0,010 l Touch of Taste Kasvisfondi
0,010 kg Basilika, tuore
0,005 kg Persilja
0,005 kg Santa Maria Wasabi sesame mausteseos
0,001 kg Valkosipuli
Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset tehosekoittimessa.
Sekoita jäähdytetyt ja valutetut pastat kastikikkeeseen ja anna vetäytyä kylmässä.
0,200 kg Varhaiskaali
0,100 kg Friseesalaatti
0,100 kg Mansikka
0,100 kg Avokado
0,100 kg Vesimeloni
Suikaloi varhaiskaali ja friseesalaatti. Lohko mansikat, avocado ja vesimeloni.
Asettele pastaa ja muita raaka aineita kerroksittain tarjoilukulhoon, koristele friseesalaatilla.
Tarjoile salaatti kesäisten grilliruokien kaverina tai buffetpöydässä.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »