Lohta mango-appelsiinikastikkeessa
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 225 g
Määrä: 4,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
3,000 kg | Lohi, annospala pakaste 150g |
0,600 l | Vesi |
0,065 kg | IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset |
0,080 l | Touch of Taste Hummerifondi |
0,002 kg | Kurkuma |
0,002 kg | Välimeren yrttimausteseos, suolaton |
0,010 kg | Suola |
Lado lohipalat vuokaan. | |
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min | |
Lisää IsoMitta Kanaliemi -ainekset ja mausteet. | |
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. | |
Lisää appelsiinimehu, mangosose, ja kasvirasvasekoite. | |
Kaada kastike vuokaan lohipalojen päälle. | |
Tarkista massan lämpötila että on max +4°C. Säilytä kylmässä (max 72h) | |
Kuumenna yhdistelmäpaistolla 160°C n 25-30 min (kansi päällä) | |
0,400 l | Appelsiinituoremehu |
0,200 kg | Mangosose, makeuttamaton |
0,070 kg | IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset |
0,300 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |