Lohiterriiniä

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 140 g
Määrä: 2,8 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,800 kg Kirjolohi
0,400 kg Kananmunan valkuainen
0,002 kg Valkopippuri, jauhettu
0,160 l Touch of Taste Hummerifondi
0,700 l Kuohukerma, vähälaktoosinen
Fileoi lohi ruodottomaksi ja hienonna kutterissa tasaiseksi massaksi. Voit käyttää myös valmista kirjolohimassaa.
Lisää kalamassaan valkuaiset, valkopippuri ja Touch of Taste Hummerifondi.
Vaahdota vispikerma ja lisää nostellen massaan.
Vuoraa vuoka kelmulla ja täytä massalla. Käännä kelmun reunat tiiviisti massan päälle.
Kypsennä höyryssä noin 35 - 40 minuuttia tai kunnes terriinin sisälämpötila on 65°C.
Terriiniin saa väriä ja ilmettä sekoittamalla massaan erilaisia lisukkeita, kuten katkarapuja, kalanpaloja tai höyrytettyjä kasviksia.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »