Lohiterriiniä
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 140 g
Määrä: 2,8 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,800 kg | Kirjolohi |
0,400 kg | Kananmunan valkuainen |
0,002 kg | Valkopippuri, jauhettu |
0,160 l | Touch of Taste Hummerifondi |
0,700 l | Kuohukerma, vähälaktoosinen |
Fileoi lohi ruodottomaksi ja hienonna kutterissa tasaiseksi massaksi. Voit käyttää myös valmista kirjolohimassaa. | |
Lisää kalamassaan valkuaiset, valkopippuri ja Touch of Taste Hummerifondi. | |
Vaahdota vispikerma ja lisää nostellen massaan. | |
Vuoraa vuoka kelmulla ja täytä massalla. Käännä kelmun reunat tiiviisti massan päälle. | |
Kypsennä höyryssä noin 35 - 40 minuuttia tai kunnes terriinin sisälämpötila on 65°C. | |
Terriiniin saa väriä ja ilmettä sekoittamalla massaan erilaisia lisukkeita, kuten katkarapuja, kalanpaloja tai höyrytettyjä kasviksia. |