Lammaspyörykät pippurikastikkeessa
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
2,000 kg | Lammaspyörykkä |
0,180 kg | Bong Viiden pippurin kastike |
Lado lihapullat vuokaan. | |
0,600 l | Vesi |
1,500 l | Kuohukerma, laktoositon |
0,080 l | Touch of Taste Ruskea Vasikanfondi |
0,100 kg | Mustaherukkahyytelö |
Sekoita Bong Viiden pippurinkastike, vesi ja kuohukerma keskenään tasaiseksi liemeksi. Lisää joukkoon Touch of Taste Ruskea Vasikanfondi ja mustaherukkahyytelö, sekoita ja kaada kastike vuokaan lihapulien päälle. Laita kuumaan uuniin ja kypsennä yhdistelm | |
äpaistolla kosteus 60% 160ºC 30 min. |