Laivapojan lasagne
Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 5,25 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,170 kg | IsoMitta Valkoinen -peruskastikeainekset |
2,000 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
Valmista valkokastike pakkauksen ohjeen mukaan. | |
0,030 kg | IsoMitta Kalaliemiainekset |
0,010 kg | Valkopippuri, jauhettu |
0,400 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Mausta kastike IsoMitta Kalaliemiaineksella, valkopippurilla ja halutessasi valkosipulilla. Lisää puolet juustoraasteesta kastikkeeseen ja sekoita. | |
0,400 kg | Purjosipuli |
0,100 kg | Tilli, tuore |
0,400 kg | Katkarapu, pakaste |
1,500 kg | Kirjolohifilee, tuore tai pakaste |
Leikkaa purjosipuli renkaiksi ja hienonna tilli. Lisää tilli, purjorenkaat ja sulatetut katkaravut kastikkeeseen. | |
Viipaloi kirjolohifilee ohuiksi viipaleiksi. Halutessasi voit suolata viipaleet kevyesti. | |
0,750 kg | Lasagnelevy |
Laita 65 mm 1/1 GN-vuokaan kerroksittain kastiketta, lohiviipaleita ja lasagnelevyjä siten, että päällimmäiseksi tulee kastiketta. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 175°C:n lämmössä noin 1 tunti. | |
Vinkki: Halutessasi korvaa kirjolohi tonnikalalla tai savukalalla. |