Laivapojan lasagne

Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 5,25 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,170 kg IsoMitta Valkoinen -peruskastikeainekset
2,000 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
Valmista valkokastike pakkauksen ohjeen mukaan.
0,030 kg IsoMitta Kalaliemiainekset
0,010 kg Valkopippuri, jauhettu
0,400 kg Juustoraasteseos, laktoositon
Mausta kastike IsoMitta Kalaliemiaineksella, valkopippurilla ja halutessasi valkosipulilla. Lisää puolet juustoraasteesta kastikkeeseen ja sekoita.
0,400 kg Purjosipuli
0,100 kg Tilli, tuore
0,400 kg Katkarapu, pakaste
1,500 kg Kirjolohifilee, tuore tai pakaste
Leikkaa purjosipuli renkaiksi ja hienonna tilli. Lisää tilli, purjorenkaat ja sulatetut katkaravut kastikkeeseen.
Viipaloi kirjolohifilee ohuiksi viipaleiksi. Halutessasi voit suolata viipaleet kevyesti.
0,750 kg Lasagnelevy
Laita 65 mm 1/1 GN-vuokaan kerroksittain kastiketta, lohiviipaleita ja lasagnelevyjä siten, että päällimmäiseksi tulee kastiketta. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 175°C:n lämmössä noin 1 tunti.
Vinkki: Halutessasi korvaa kirjolohi tonnikalalla tai savukalalla.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »