Kysu Kinkkukiusaus
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 5,2 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,800 l | Vesi |
0,160 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
Ripottele kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja-aines kylmään veteen ja sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia. | |
0,600 l | Vispikerma, laktoositon |
0,010 kg | Valkosipulimurska, säilyke |
0,045 kg | Bong Kanaliemiainekset, 0,5 % |
0,004 kg | Mustapippuri, rouhittu |
Lisää pohjaan vispikerma, valkosipulimurska, liemijauhe ja mustapippuri, sekoita hyvin. | |
0,150 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,700 kg | Kinkkusuikale, savukinkku |
2,000 kg | Perunasuikale, kypsä |
Punnitse aina yhteen 1/1 65 GN vuokaan 150g sipulia 700g savukinkkua 2 kg kypsää perunasuikaletta | |
Annostele jokaiseen vuokaan n. 2,6 litraa kastiketta Sekoita kiinteät ainekset ja kastike. Tasoita massa vuokaan. Putsaa vuoan reunat. Peittele kannella ja laita kylmään n. kahdeksi (2) vuorokaudeksi. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 20 % kosteutta noin 35-45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile. |