Kysu Broileri-kurpitsavuoka
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
2,200 kg | Perunakuutio, kypsä |
0,400 kg | Kurpitsakuutio, pakaste |
0,400 kg | Kurpitsapala, mangoinen |
0,010 kg | Sipulihiutale |
0,800 kg | Broileri, jauheliha, kypsä |
Sekoita voideltuun GN 1/1 65 vuokaan peruna. kurpitsakuutio, kurpitsapikkelssi, kypsä broilerin jauheliha sekä sipulijauhe | |
1,000 l | Vesi |
0,060 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
0,100 kg | IsoMitta Kanakastike-/keittopohja-ainekset |
0,250 l | Ruokakerma, laktoositon 15 % |
0,250 l | Kookoskerma |
0,200 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
0,020 kg | Kanaliemi |
0,010 kg | Suola |
0,008 kg | inkivääri, maustepyree |
Valmista liemi | |
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min | |
Lisää IsoMitta Kana kastike-/keittopohja-ainekset, ruokakerma, kookoskerma ja IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste, sekota tasaiseksi. | |
Lisää lopuksi liemeen mausteet ja sekoita. | |
Kaada liemi vuokaan ja sekoita. | |
Tarkista massan lämpötila, että on max +4°C. Säilytä kylmässä (max 72h) | |
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C:ssa noin 40-45 minuuttia. | |
Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua. |