Kuningatarkakku
Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 130 g
Määrä: 2,08 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,130 kg | Gluteeniton valmiskakkupohja |
Muotoile kakkupohjasta halutun muotoinen irtopohjavuokaan. | |
Täyte: | |
0,600 kg | Maitorahka, laktoositon |
0,200 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,250 kg | IsoMitta Kuningatarvaahtoainekset |
0,200 l | Vispikerma, laktoositon |
0,150 kg | Sokeri |
0,125 kg | Boysenmarja |
0,125 kg | Mustikka, pakaste |
0,020 kg | Liivatelehti |
Mittaa maito, vispikerma, rahka ja IsoMitta Kuningatarvaahto -ainekset kulhoon ja vaahdota kovaksi vaahdoksi. | |
Lisää marjat ja sokeri. | |
Sulata liotetut liivatelehdet. Lisää ensin pieneen vaahtomäärään ja sekoita seos loppuun vaahtoon. | |
Levitä vaahtomassa vetopohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä vähintään 2h mielellään yön yli. | |
Pintakiille: | |
0,200 l | Vesi |
0,060 kg | IsoMitta Mustikka-vadelmakiisseli/ -keittoainekset |
0,010 kg | Liivatelehti |
0,050 l | Puolukkamehu, sokeroitu |
Pintakiille: | |
Yhdistä vesi ja IsoMitta Mustikka-Vadelmakiisseli/ -keittoainekset ja sekoita tasaiseksi. | |
Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Purista lehdistä ylimääräinen vesi pois ja sulata ne kuumaan karpalomehutilkkaan. | |
Lisää liivateliemi kiisselin joukkoon ohuena nauhana. | |
Kaada haalea seos kakun päälle tasaiseksi kerrokseksi ja anna hyytyä kylmässä noin tunti. | |
Koristele kakku tuoreilla pensasmustikoilla ja vadelmilla. |