Kukkakaalikeitto
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg
3,150 l | Vesi |
1,200 l | Vispikerma, laktoositon |
0,090 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
0,250 kg | IsoMitta Kukkakaalikeittopohja-ainekset |
1,300 kg | Kukkakaalipala, pakaste |
0,350 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
0,008 kg | Suola |
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min | |
Lisää IsoMitta Kukkakaalikeittopohja -ainekset, juustocreme ja kasvirasvasekoite. | |
Lisää lopuksi pakastekukkakaalit.*huom pieniä nuppuja! | |
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. | |
Säilytä kylmässä | |
Keitä niin että kukkakaalit kypsyvät. |