Klassinen sitruuna-marenkitorttu
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 105 g
Määrä: 1,05 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
0,450 kg | Murotaikina, pakaste |
0,300 l | Vesi |
0,070 kg | IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset |
0,145 kg | Kananmunan valkuainen |
0,120 kg | Sokeri |
Vuoraa voideltu piirakkavuoka murotaikinalla. Mikäli teet tämän GN- vuokaan (1/1-45) tee täyte kolminkertaisena. | |
Paista murotaikina pakkauksen ohjeiden mukaan ja jäähdytä. | |
Sekoita vesi ja kiisseliaines keskenään. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää loppuvaiheessa sokeri joukkoon. | |
Laita piirakkapohjan päälle sitruunakiisseli ja päälle marenki. | |
Paista uunissa 220 °C:ssa n. 5 min. |