Kirjolohipihvit
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 1,5 kg
1,000 kg | Kirjolohimassa |
0,040 kg | Vehnäjauho |
0,100 kg | IsoMitta Katkarapukeittoainekset |
0,040 kg | Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste |
0,356 kg | Kananmuna |
0,006 kg | Suola |
0,200 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,002 kg | Valkopippuri, jauhettu |
Sulata kirjolohimassa, mikäli käytät pakastetuotetta. | |
Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi. | |
Muotoile noin 150 gramman painoisia pihvejä. Ota niille väri pannulla molemmin puolin. | |
Paista yhdistelmäpaistolla 160 °C noin 15 minuuttia. | |
Vinkki! Massaan voi lisätä muun muassa kuutioitua graavilohta, kylmäsavulohta tai katkarapuja. | |
Vinkki! Kypsennä massa leipävuoassa ja tarjoile murekkeena. |