Kirjolohipihvit

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 1,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

1,000 kg Kirjolohimassa
0,040 kg Vehnäjauho
0,100 kg IsoMitta Katkarapukeittoainekset
0,040 kg Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste
0,356 kg Kananmuna
0,006 kg Suola
0,200 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,002 kg Valkopippuri, jauhettu
Sulata kirjolohimassa, mikäli käytät pakastetuotetta.
Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi.
Muotoile noin 150 gramman painoisia pihvejä. Ota niille väri pannulla molemmin puolin.
Paista yhdistelmäpaistolla 160 °C noin 15 minuuttia.
Vinkki! Massaan voi lisätä muun muassa kuutioitua graavilohta, kylmäsavulohta tai katkarapuja.
Vinkki! Kypsennä massa leipävuoassa ja tarjoile murekkeena.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »