Kirjolohimureke
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 15,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,600 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
2,400 l | Vesi |
0,680 kg | IsoMitta Kylmäsuurustuva perunasose |
0,300 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,200 l | Touch of Taste Kalafondi |
0,080 kg | Tilli, hienonnettu, pakaste |
0,050 kg | Suola |
0,015 kg | Sitruunapippuri |
0,004 kg | Valkopippuri, jauhettu |
10,000 kg | Kirjolohimassa |
1,400 kg | Munamassa |
0,600 kg | Sipulikuutio, pakaste |
Voitele tarvittava määrä GN-vuokia (4 kpl/100 ann.) | |
Mittaa pataan IsoMitta kasvirasvasekoite ja vesi. | |
Sekoita joukkoon perunahiutaleet, sitruunamehu, Touch of Taste kalafondi ja muut mausteet. | |
Lisää joukkoon sulanut kirjolohimassa, munamassa sekä sulaneet sipulikuutiot. | |
Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa massa 4,3 kg/vuoka. | |
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150°C:ssa, kosteus 50 % n. 40 min. | |
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. | |
Uuni ja uunin täyttöaste vaikuttaa tuotteen kypsymisaikaan. | |
Tarjoa kuoripäällisten keitettyjen perunoiden kanssa. |