Kirjolohimureke

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 15,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,600 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
2,400 l Vesi
0,680 kg IsoMitta Kylmäsuurustuva perunasose
0,300 l Sitruunamehu, makeuttamaton
0,200 l Touch of Taste Kalafondi
0,080 kg Tilli, hienonnettu, pakaste
0,050 kg Suola
0,015 kg Sitruunapippuri
0,004 kg Valkopippuri, jauhettu
10,000 kg Kirjolohimassa
1,400 kg Munamassa
0,600 kg Sipulikuutio, pakaste
Voitele tarvittava määrä GN-vuokia (4 kpl/100 ann.)
Mittaa pataan IsoMitta kasvirasvasekoite ja vesi.
Sekoita joukkoon perunahiutaleet, sitruunamehu, Touch of Taste kalafondi ja muut mausteet.
Lisää joukkoon sulanut kirjolohimassa, munamassa sekä sulaneet sipulikuutiot.
Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa massa 4,3 kg/vuoka.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150°C:ssa, kosteus 50 % n. 40 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Uuni ja uunin täyttöaste vaikuttaa tuotteen kypsymisaikaan.
Tarjoa kuoripäällisten keitettyjen perunoiden kanssa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »