Kinkkupiirakka
Annoksia: 8 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 2,08 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
0,100 kg | Purjoviipale, pakaste |
0,200 kg | Kinkku, vähäsuolainen |
0,200 kg | Paprikasuikale, pakaste |
0,020 l | Ruokaöljy |
0,300 kg | Perunasuikale, kypsä |
Kuullota pakaste kasvikset uunissa tai pannulla jotta ylimääräinen neste poistuu. Lisää joukkoon kypsä- peruna ja suikaloitu kinkku. | |
0,400 kg | IsoMitta Pizzapohja |
Laita pitsapohja matalaan GN-vuokaan leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle kasvis-kinkkuseos. | |
Liemi: | |
0,120 kg | Kananmuna |
0,600 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,050 l | Touch of Taste Vaalea vasikanfondi |
0,006 kg | Persilja |
0,001 kg | Cayennepippuri |
0,200 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Valmista liemi ja mausta cayannella ja fondilla. Kaada liemi vuokaan ja ripottele pinalle juustoraaste. | |
Laita piirakka kuumaan 200ºC uuniin, paista noin 20 minuuttia kunnes liemi hyytynyt. | |
Anna piirakan jäähtyä ennen leikkaamista. Tarjoa salaatin kera. |