Kiinalainen naudanlihapata
Annoksia: 25 kpl
Annoskoko: 195 g
Määrä: 4,875 kg
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
2,500 l | Vesi |
0,100 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
0,063 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen ruskea kastike-/keittopohja |
Sekoita IsoMitta Vaalea ja ruskea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ainekset kylmään veteen vähitellen ripotellen. Annan turvota 5 min. | |
0,125 l | Touch of Taste Vaalea vasikanfondi |
0,125 l | Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi |
Lisää Touch of Taste Vaalea vasikanfondi ja Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi | |
0,125 kg | Punaviinietikka |
0,050 kg | Fariinisokeri |
0,063 kg | Mrs Cheng s Soijakastike Mushroom |
Lisää etikka, fariinisokeri ja Mrs Cheng s Soijakastike, sekoita. | |
1,500 kg | Atria Murea Nauta, irtopakaste |
0,500 kg | Porkkanasuikale, keltainen, pakaste |
0,375 kg | Paprikasuikale, säilyke |
0,375 kg | Papu, vihreä, pitkä, pakaste |
Lisää Atria Murea Nauta, irtopakaste ja kasvikset, sekoita ja laita kylmään. | |
Säilytä kylmässä: max 72h valmistuksesta. | |
Kuumenna uunissa kannen alla +160°C yhdistelmäpaistolla n. 30min. |