Keväinen mango-sitruunamousse
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 1,1 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,400 l | Vesi |
0,150 kg | IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset |
Sekoita IsoMitta Sitruunakiisseliainekset kylmään veteen. Anna kiisselin tekeytyä kylmässä noin 15 minuuttia. | |
0,200 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
0,200 l | Vispikerma, laktoositon |
Vaahdota vaniljakastike ja vispikerma kovaksi. | |
Yhdistä vaahto ja kiisseli. | |
0,200 kg | Mangosose, makeuttamaton |
Lisää lopuksi mangosose. | |
Voit pursottaa kauniin keltaisen moussen annoksiksi tai tarjoilla sellaisenaan. |