Kesäkurpitsa-tzatziki

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 70 g
Määrä: 1,4 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
K Kasvisruoka
0,500 kg Chef René Kevytmajoneesi 30%
0,500 kg Turkkilainen jogurtti, maustamaton, laktoositon
Mittaa astiaan Chef René Kevytmajoneesi ja maustamaton Turkkilainen jogurtti.
0,400 kg Kesäkurpitsaa raasteena
0,004 kg Suola
Pese ja raasta (isoreikäisellä raastimella) kesäkurpitsa ja mausta suolalla. Laita raaste astiaan ja nosta kylmään n. 45min-1h. Anna kesäkurpitsan itkettyä hyvin. Nosta sitten lävikköön ja painele raaste kuivahkoksi.
0,005 kg Valkosipuli, hienonnettu tuore
0,050 kg Tilli, tuore
0,005 kg Raastettu sitruunan kuori
Hienonna valkosipuli ja tilli ja raasta sitruunankuori. Sekoita kesäkurpitsaraaste, hienonnettu tilli ja valkosipuli sekä sitruunankuori majoneesi-jogurttikastikkeeseen. Mausta halutessasi pippurilla. Anna seistä hetki kylmässä maustumassa ennen tarjoilua. Kastike maistuu parhaalta saadessaan seistä seuraavaan päivään.
0,002 kg Mustapippuri
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »