Kermainen juureslihapata

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 18,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,250 l Ruokaöljy
10,000 kg Porsaan E-kuutio
1,000 kg Sipuli, kuorittu
0,005 kg Mustapippuri, jauhettu
Lisää GN-vuokaan öljy, liha, pippuri, sipulit. Sekoita ja anna maustua huoneenlämmössä 30 min. max 3 kg lihaa / 65mm 1/1 GN-vuoka.
Ruskista lihat yhdistelmpaistolla 160ºC 20 min välillä sekoittaen. Tarvittaessa jatka hauduttamista uunissa höyrykeitolla tai keittopadassa, kunnes liha mureaa.
0,150 kg Sokeri
2,000 kg Keittojuures Maxi, pakaste
5,000 l Vesi
0,005 kg Rosmariini
Kaada lihat pataan. Lisää juurekset, vesi ja yrttimausteet. Keitä kunnes kasvikset miltei kypsiä.
0,500 kg IsoMitta Kermakastike-/keittopohja-ainekset
0,300 kg IsoMitta Lihaliemiainekset
1,000 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
1,500 l Vesi
Suola
Valmista vedestä ja pohja-aineksista suurus ja saosta pata. Lisää lopuksi lihaliemi ja kasvirasvasekoite.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Tarjoa perunoiden ja puolukkasurvoksen kera
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »