Keltainen papucurry
Annoksia: 11 kpl
Annoskoko: 160 g
Määrä: 1,76 kg
0,025 l | Rypsiöljy |
0,100 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,005 kg | Curry |
0,001 kg | Kurkuma |
0,050 kg | Kookoshiutale |
0,010 kg | Valkosipuli |
Freesaa öljyssä sipulit, curry, kurkuma, kookoshiutaleet ja valkosipuli. | |
0,600 kg | Kukkakaalipala, pakaste |
0,500 kg | Papusekoitus |
Lisää kohmeiset kukkakaalinuput ja pavut (esikeitetty papusekoitus). Sekoittele padassa ja anna kuullottua hetki. | |
0,020 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,050 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
0,006 kg | Suola |
0,500 l | Kookosmaito, säilötty |
0,100 kg | IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset |
0,010 kg | Korianteri, tuore |
Lisää pataan sitruunamehu, Touch of Taste Kasvisfondi, suola, kookosmaito ja IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset. Kuumenna ja keitä hetki (n.5-10min) niin, että kukkakaalet ovat hiukan pehmenneet. | |
Lisää lopuksi tuoretta korianteri silppua. |