Koppakuoriaisen kurpitsakeitto
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,125 kg | Kurpitsansiemen |
10,208 kg | Kurpitsa |
0,958 kg | Sipuli, kuorittu |
0,396 l | Ruokaöljy |
10,833 l | Vesi |
0,120 kg | Bong Kasvisliemiainekset, 0,5 % |
0,003 kg | Valkopippuri, jauhettu |
1,583 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
1,583 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
Paahda kurpitsansiemeniä uunissa 200 °C:ssa noin 5 min, kunnes ne ovat saaneet kullankeltaisen värin. | |
Halkaiset kurpitsat (butter nut-kurpitsa). Poista siemenet, kuori ja kuutioi. Kuutioi sipuli. | |
Kuullota kasviksia hetki öljyssä kattilanpohjalla. | |
Lisää vesi ja keitä kasviksia noin 25-35 min, kunnes kurpitsat ovat pehmeitä, soseuta. | |
Lisää kasvisliemi, valkopippuri ja juustocreme. Kuumenna ja sekoita. | |
Lisää kasvisrasvasekoite ja kuumenna. | |
Tarjoile keitto paahdettujen kurpitsansiementen kanssa. |