Keltainen broilerpastavuoka
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,800 kg | Minispagetti, täysjyvävenhnä |
0,400 kg | Sipulikuutio, pakaste |
1,000 kg | Broilerisuikale, kypsä |
Sekoita voideltuun 65mm GN-vuokaan pasta, broileri ja sipuli. | |
2,400 l | Vesi |
0,800 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,065 kg | IsoMitta Kanaliemiainekset |
0,220 kg | IsoMitta Kanakastike-/keittopohja-ainekset |
0,200 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
0,006 kg | Curry |
0,006 kg | Kurkuma |
0,003 kg | Rakuuna |
Suola | |
Sekoita pohja-ainekset veteen, lisää kanaliemiainekset, mausteet sekä juustocreme. | |
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. | |
Kaada vuokaan ja sekoita. | |
Paista yhdistelmäpaistolla 160ºC (60% kosteus) 35 minuuttia. Anna vetäytyä 5-10 minuuttia ennen tarjoilua. |