Yökyöpelin kebab-pastavuoka
Annoksia: 22 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,6 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,700 kg | Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta |
0,500 kg | Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste |
0,600 kg | Kebabliha |
Sekoita voideltuun GN-vuokaan pasta, vihannessekoitus ja kebab-lastut. | |
3,000 l | Vesi |
0,350 kg | IsoMitta Tomaattikastike-/keittopohja-ainekset |
0,080 l | Touch of Taste Häränlihafondi |
1,000 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,004 kg | Välimeren yrttimausteseos, suolaton |
0,300 kg | Tomaattimurska |
0,150 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
0,080 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
Suola | |
Sekoita kastikeaines, vesi, tomaattimurska, mausteet ja juustocreme tasaiseksi liemeksi. Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle, sekoita hyvin. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista yhdistelmäpaistolla 160asteessa noin 40-50min. | |
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. | |
*Kebab lihan voi hyvin vaihtaa esim. nautalastuun, broilerikuutioon, härkäpapurouheeseen jne. Mikäli vaihdat tuotteen kasvistuotteeksi, muistathan vaihtaa sitten myös fondin kasvisvaihtoehtoon. |