Katkarapu-kalakeitto

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,225 kg Porkkana
0,112 kg Sipuli
0,550 kg Peruna, yleis-, tuore
1,800 l Vesi
Keitä paloitellut kasvikset puolikypsiksi.
0,350 kg Sei-Lohikuutio-sekoitus
0,180 kg IsoMitta Katkarapukeittoainekset
0,220 l Vesi
0,300 kg Tuorejuusto, maustamaton laktoositon
Lisää kalapalat, veteen sekoitetut IsoMitta Katkarapukeittoainekset ja tuorejuusto.
Keitä keitto kypsäksi.
0,050 kg Purjosipuli
0,056 l Touch of Taste Kalafondi
0,006 kg Timjami
0,020 kg Ruohosipuli
Lisää suikaloitu purjo ja mausta keitto Touch of Taste Kalafondi maun mukaan. Lisää lopuksi hienonnettu purjosipuli ja timujami, kuumenna.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »