Katkarapu-kalakeitto
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,225 kg | Porkkana |
0,112 kg | Sipuli |
0,550 kg | Peruna, yleis-, tuore |
1,800 l | Vesi |
Keitä paloitellut kasvikset puolikypsiksi. | |
0,350 kg | Sei-Lohikuutio-sekoitus |
0,180 kg | IsoMitta Katkarapukeittoainekset |
0,220 l | Vesi |
0,300 kg | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
Lisää kalapalat, veteen sekoitetut IsoMitta Katkarapukeittoainekset ja tuorejuusto. | |
Keitä keitto kypsäksi. | |
0,050 kg | Purjosipuli |
0,056 l | Touch of Taste Kalafondi |
0,006 kg | Timjami |
0,020 kg | Ruohosipuli |
Lisää suikaloitu purjo ja mausta keitto Touch of Taste Kalafondi maun mukaan. Lisää lopuksi hienonnettu purjosipuli ja timujami, kuumenna. |