Kasvisrisotto

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,650 kg Risotto riisi
0,500 kg Sipulikuutio, pakaste
0,800 kg Herkkusieniviipale
1,200 kg Lohkoporkkanat, pakaste
0,600 kg Pikkuherne, pakaste
0,100 l Ruokaöljy
Mittaa kasvikset ja riisi voideltuun GN-vuokaan. Kaada ruokaöljy joukkoon ja sekoita hyvin. Öljyn tulee olla sekoittuneena tasaisesti kasviksiin ja riisiin mehukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.
2,000 l Vesi
0,300 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,150 l Touch of Taste Kasvisfondi
0,400 kg IsoMitta Juustokeittoainekset
0,100 kg Emmental, raaste
Yhdistä kaikki liemen ainekset ja kaada kylmänä vuokaan.
Paista yhdistelmäpaistolla 160° C:ssa (kosteus 60 %) n. 40 min.
Ripottele juustoraaste pinnalle paiston loppuvaiheessa.
Anna risoton vetäytyä hetki ennen tarjoamista.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »