Kasvisrisotto
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,650 kg | Risotto riisi |
0,500 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,800 kg | Herkkusieniviipale |
1,200 kg | Lohkoporkkanat, pakaste |
0,600 kg | Pikkuherne, pakaste |
0,100 l | Ruokaöljy |
Mittaa kasvikset ja riisi voideltuun GN-vuokaan. Kaada ruokaöljy joukkoon ja sekoita hyvin. Öljyn tulee olla sekoittuneena tasaisesti kasviksiin ja riisiin mehukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. | |
2,000 l | Vesi |
0,300 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,150 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
0,400 kg | IsoMitta Juustokeittoainekset |
0,100 kg | Emmental, raaste |
Yhdistä kaikki liemen ainekset ja kaada kylmänä vuokaan. | |
Paista yhdistelmäpaistolla 160° C:ssa (kosteus 60 %) n. 40 min. | |
Ripottele juustoraaste pinnalle paiston loppuvaiheessa. | |
Anna risoton vetäytyä hetki ennen tarjoamista. |