Kasvis-fetalasagne

Annoksia: 17 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 4,76 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
1,300 l Vesi
0,300 kg Soijasuikale
0,030 l Ruokaöljy
0,250 kg Sipuli, kuorittu
0,010 kg Chilipaprika, punainen
0,050 l Touch of Taste Kasvisfondi
Laita soijasuikaleet veteen turpoamaan noin 10 minuutiksi. Kaada ylimääräinen vesi pois.
Kuullota sipuli öljyssä chilipaprikan ja soijasuikaleiden kanssa.
Liemi:
1,200 l Vesi
0,150 kg IsoMitta Juustokastike-/keittopohja-ainekset
0,600 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,002 kg Muskottipähkinä, jauhettu
0,004 kg Salvia, kuivattu
0,002 kg Kirveli
0,010 kg Valkosipuli
0,100 l Chilikastike, makea
0,050 kg Lehtipinaatti, pakaste
0,150 kg Juustoraasteseos, laktoositon
Liemi: Sekoita kastikepohja-ainekset veteen ja kuumenna.
Isoa erää valmistaessa käytä osanestesuurustusta.
Lisää kastikkeeseen kasvisrasvasekoite (15%), mausteet, maustekastike ja sulatettu lehtipinaatti.
0,600 kg IsoMitta Lasagnelevy
0,070 kg Fetajuusto, kuutioitu
0,500 kg Oliivi, kivetön, musta
Kokoaminen: Laita voideltuun GN-vuokaan kastiketta pohjalle. Lisää lasagnelevy ja päälle sipuli, soija sekä 1/3 chiliseoksesta. Lisää joukkoon kolmasosa oliiveista ja fetajuustosta sekä kastiketta. Toista tämä vielä kahdesti ja laita päälle juustoraastett
a.
Yhteen GN-vuokaan käytetään 3 lasagnelevyä.
Kypsennä uunissa yhdistelmäpaistolla 160 °C noin 35 minuuttia.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »