Kasvis-fetalasagne
Annoksia: 17 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 4,76 kg
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
1,300 l | Vesi |
0,300 kg | Soijasuikale |
0,030 l | Ruokaöljy |
0,250 kg | Sipuli, kuorittu |
0,010 kg | Chilipaprika, punainen |
0,050 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
Laita soijasuikaleet veteen turpoamaan noin 10 minuutiksi. Kaada ylimääräinen vesi pois. | |
Kuullota sipuli öljyssä chilipaprikan ja soijasuikaleiden kanssa. | |
Liemi: | |
1,200 l | Vesi |
0,150 kg | IsoMitta Juustokastike-/keittopohja-ainekset |
0,600 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,002 kg | Muskottipähkinä, jauhettu |
0,004 kg | Salvia, kuivattu |
0,002 kg | Kirveli |
0,010 kg | Valkosipuli |
0,100 l | Chilikastike, makea |
0,050 kg | Lehtipinaatti, pakaste |
0,150 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Liemi: Sekoita kastikepohja-ainekset veteen ja kuumenna. | |
Isoa erää valmistaessa käytä osanestesuurustusta. | |
Lisää kastikkeeseen kasvisrasvasekoite (15%), mausteet, maustekastike ja sulatettu lehtipinaatti. | |
0,600 kg | IsoMitta Lasagnelevy |
0,070 kg | Fetajuusto, kuutioitu |
0,500 kg | Oliivi, kivetön, musta |
Kokoaminen: Laita voideltuun GN-vuokaan kastiketta pohjalle. Lisää lasagnelevy ja päälle sipuli, soija sekä 1/3 chiliseoksesta. Lisää joukkoon kolmasosa oliiveista ja fetajuustosta sekä kastiketta. Toista tämä vielä kahdesti ja laita päälle juustoraastett | |
a. | |
Yhteen GN-vuokaan käytetään 3 lasagnelevyä. | |
Kypsennä uunissa yhdistelmäpaistolla 160 °C noin 35 minuuttia. |