Kalakeitto venäläisittäin
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
1,500 l | Vesi |
0,200 kg | IsoMitta Katkarapukeittoainekset |
0,500 l | Vesi |
Kiehauta vesi, yhdistä IsoMitta Katkarapukeittoainekset ja kylmä vesi. Suurusta ja anna kiehua 5 minuuttia. | |
0,040 kg | Tomaattisose |
0,020 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
Mausta keitto tomaattisoseella ja sitruunamehulla. | |
0,150 kg | Purjoviipale, pakaste |
0,200 kg | Punajuurisuikale, pakaste |
0,200 kg | Maustekurkku |
0,040 kg | Kapris |
Lisää purjoviipaleet, suikaloidut punajuuret ja maustekurkut sekä kaprikset. | |
0,500 kg | Kirjolohikuutio, pakaste |
0,500 kg | Seitikuutio, pakaste |
Timjami | |
Persilja | |
Lisää kalakuutiot keittoon. | |
Hauduta hiljaisella lämmöllä kypsäksi. | |
Mausta lopuksi timjamilla ja persiljalla. |