Kalakeittoa välimeren tapaan
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,271 kg | Munakoiso |
0,136 kg | Sipuli |
1,000 kg | Tomaattimurska |
1,350 l | Vesi |
0,250 kg | IsoMitta Kalaliemiainekset |
Leikkaa munakoiso kuorineen paksuhkoiksi suikaleiksi. Viipaloi sipulit. Hauduta vihannekset tomaatimurskassa ja vedessä puolikypsiksi. Mausta isoMitta Kalaliemiaineksella. | |
0,130 kg | Paprikasuikale, pakaste |
0,100 kg | Oliiviviipale, musta |
0,100 kg | Mustekala öljyssä |
0,181 kg | Simpukka, säilyke |
0,271 kg | Tonnikala, vedessä |
Lisää paprikasuikaleet, oliiviviipaleet, sekä valutetut mustekalat, simpukat ja tonnikala. | |
0,005 kg | Timjami |
0,050 kg | Valkosipuli |
0,018 kg | Ruohosipuli |
0,018 kg | Persilja |
Mausta keitto vihersilpulla ja hauduta kypsäksi. |