Juustoperunat Emmentalin tapaan
Annoksia: 40 kpl
Annoskoko: 160 g
Määrä: 6,4 kg
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
4,500 kg | Perunaviipale, kypsä |
0,400 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,002 kg | Mustapippuri, jauhettu |
0,030 kg | Suola |
Annostele perunaviipaleet 65mm 1/1 GN-vuokaan | |
Lisää joukkoon sipulikuutiot, mustapippuri ja suola, sekoita hyvin keskenään. | |
1,500 l | Vesi |
0,220 kg | IsoMitta Juustokastike-/keittopohja-ainekset |
0,200 kg | Emmental, raaste |
Sekoita kastikepohja pieneen vesimäärään ja lisää suurus kiehuvaan veteen. Kaada liemi vuokaan perunoiden päälle, sekoita. n.1,7 litraa lientä / vuoka | |
Ripottele juustoraaste pinnalle. | |
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla (kosteus 60%) 160 ºC:ssa 25 minuuttia. |