Juustomestarin peruna-bataattivuoka
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 230 g
Määrä: 4,6 kg
2,600 kg | Perunaviipale, raaka |
1,200 kg | Bataatti, oranssi |
0,300 kg | Sipulikuutio, pakaste |
Viipaloi bataatit ja laita ne kerroksittain vuokaan viipaloitujen perunoiden ja sipulin kanssa. | |
1,300 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
0,800 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,025 l | Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi |
0,025 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
0,006 kg | Valkopippuri, jauhettu |
0,010 kg | Provencen yrtit -mausteseos |
Suola | |
Sekoita IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste, maito sekä fondit ja mausteet tasaiseksi liemeksi. Lisää suolaa maun mukaan. | |
Kaada liemi vuokaan. | |
Paista 160°C:n lämpötilassa noin 50 min. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoamista. |