Juustomestarin peruna-bataattivuoka

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 230 g
Määrä: 4,6 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

2,600 kg Perunaviipale, raaka
1,200 kg Bataatti, oranssi
0,300 kg Sipulikuutio, pakaste
Viipaloi bataatit ja laita ne kerroksittain vuokaan viipaloitujen perunoiden ja sipulin kanssa.
1,300 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,800 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,025 l Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi
0,025 l Touch of Taste Kasvisfondi
0,006 kg Valkopippuri, jauhettu
0,010 kg Provencen yrtit -mausteseos
Suola
Sekoita IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste, maito sekä fondit ja mausteet tasaiseksi liemeksi. Lisää suolaa maun mukaan.
Kaada liemi vuokaan.
Paista 160°C:n lämpötilassa noin 50 min. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoamista.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »