Juustoinen kalavuoka
Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,8 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
3,000 kg | Seitikuutio, pakaste |
0,050 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,100 kg | Purjoviipale, pakaste |
Levitä voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan seikuutiot.(kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä, jotta sei ehtii sulaa). | |
Sekoita sipulikuutiot sekä purjoviipaleet keskenään ja levitä seikuutioiden päälle. | |
1,600 l | Vesi |
0,200 kg | IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset |
0,040 kg | IsoMitta Sitruuna-tillikylmäkastikeainekset |
0,200 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
0,012 kg | IsoMitta Kalaliemiainekset |
Suola | |
Sekoita kaikki liemen ainekset tasaisesti veteen ja kaada GN-vuokaan muiden ainesten päälle. | |
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. | |
Paista yhdistelmäpaistolla 160asteessa 65% kosteudella 25min. (Kuitenkin niin, että sisälämpömittarilla on tehty mittaus) | |
Jäähdytys C&C- menetelmällä keittiön oman työprosessin mukaisesti. |