Juustoinen kalavuoka

Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,8 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
3,000 kg Seitikuutio, pakaste
0,050 kg Sipulikuutio, pakaste
0,100 kg Purjoviipale, pakaste
Levitä voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan seikuutiot.(kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä, jotta sei ehtii sulaa).
Sekoita sipulikuutiot sekä purjoviipaleet keskenään ja levitä seikuutioiden päälle.
1,600 l Vesi
0,200 kg IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,040 kg IsoMitta Sitruuna-tillikylmäkastikeainekset
0,200 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,012 kg IsoMitta Kalaliemiainekset
Suola
Sekoita kaikki liemen ainekset tasaisesti veteen ja kaada GN-vuokaan muiden ainesten päälle.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Paista yhdistelmäpaistolla 160asteessa 65% kosteudella 25min. (Kuitenkin niin, että sisälämpömittarilla on tehty mittaus)
Jäähdytys C&C- menetelmällä keittiön oman työprosessin mukaisesti.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »