Juusto-parsakaalipaistos

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
2,000 kg Parsakaali
Höyrytä parsakaalipalat puolikypsiksi ja lado 1/1 GN-vuokaan.
Kastike:
0,200 kg IsoMitta Juusto-vihanneskeittoainekset
0,300 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
1,000 l Vesi
Kastike:
Sekoita IsoMitta Juusto-vihanneskeittoainekset veteen.
Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja jatka keittämistä 5 minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta Juustocremellä.
Kaada kastike vuokaan parsakaalien päälle. Halutessasi levitä pinnalle juustoraastetta.
Gratinoi paistos kauniin ruskeaksi kuivapaistolla 180°C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »