Joulunpunaista sorbettia
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 70 g
Määrä: 1,4 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,300 l | Karpalo-puolukkamehu |
0,100 l | Glögitiiviste |
0,140 kg | Siirappi, vaalea |
0,350 kg | IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset |
0,900 kg | Jäämurska/jääpala |
Laita kaikki ainekset kutteriin tai tehosekoittajaan, hienonna tasaiseksi massaksi. | |
Pakasta sorbettimassa umpinaisessa rasiassa tai vuoassa. | |
Ota sorbetti huoneenlämpöön noin 10 min ennen annostelua jolloin sitä on helpompi työstää. |