Jouluinen Inka-suklaakakku

Annoksia: 30 kpl
Annoskoko: 90 g
Määrä: 2,7 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
Pohja:
0,250 kg Taateli
0,250 l Vesi
0,150 kg Cashewpähkinä
0,100 kg Hasselpähkinä
Keitä kuivattu taateli pehmeäksi, lisää joukkoon karkeaksi rouhitut pähkinät.
0,150 kg Sokeri
0,200 kg Vehnäjauho
0,300 kg IsoMitta Suklaamousseainekset
0,006 kg Leivinjauhe
0,400 l Vispikerma, laktoositon
0,100 l Konjakki
0,150 kg Kananmuna
0,200 kg Voi, laktoositon
Mittaa ja sekoita huoneenlämpöiset kuivataineet yleiskoneen kulhoon. Lisää loput taikinan ainekset ja vaahdota. Sekoita joukkoon taateli-pähkinäseos. Kaada taikina voideltuun rengasvuokaan tai paistopellille. Paista kiertoilmapaistolla 160ºC noin 20 min.
Kumoa tomusokeroidulle paperille tai pellille ja jäähdytä. Taikinasta voit tehdä myös pikkuleipiä pussottamalla tai leikkaamalla levystä leveitä suikaleita.
Täyte:
0,380 kg IsoMitta Suklaamousseainekset
0,300 kg Tuorejuusto, maustamaton laktoositon
0,300 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,001 kg Cayennepippuri
Mittaa kaikki ainekset yleiskoneen kulhoon. Vaahdota 10 min. Kaada vaahto pohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Halutessasi voit laittaa pinnalle kaakaojauhetta. Anna leivoksen tekeytyä kylmässä, vähintään tunti ennen annoksiksi leikkaamista. Cayennepippuri
n tilalla käy esim. chili rouhe tai sambal olek.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »