Jouluinen Inka-suklaakakku
Annoksia: 30 kpl
Annoskoko: 90 g
Määrä: 2,7 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
Pohja: | |
0,250 kg | Taateli |
0,250 l | Vesi |
0,150 kg | Cashewpähkinä |
0,100 kg | Hasselpähkinä |
Keitä kuivattu taateli pehmeäksi, lisää joukkoon karkeaksi rouhitut pähkinät. | |
0,150 kg | Sokeri |
0,200 kg | Vehnäjauho |
0,300 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset |
0,006 kg | Leivinjauhe |
0,400 l | Vispikerma, laktoositon |
0,100 l | Konjakki |
0,150 kg | Kananmuna |
0,200 kg | Voi, laktoositon |
Mittaa ja sekoita huoneenlämpöiset kuivataineet yleiskoneen kulhoon. Lisää loput taikinan ainekset ja vaahdota. Sekoita joukkoon taateli-pähkinäseos. Kaada taikina voideltuun rengasvuokaan tai paistopellille. Paista kiertoilmapaistolla 160ºC noin 20 min. | |
Kumoa tomusokeroidulle paperille tai pellille ja jäähdytä. Taikinasta voit tehdä myös pikkuleipiä pussottamalla tai leikkaamalla levystä leveitä suikaleita. | |
Täyte: | |
0,380 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset |
0,300 kg | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
0,300 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,001 kg | Cayennepippuri |
Mittaa kaikki ainekset yleiskoneen kulhoon. Vaahdota 10 min. Kaada vaahto pohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Halutessasi voit laittaa pinnalle kaakaojauhetta. Anna leivoksen tekeytyä kylmässä, vähintään tunti ennen annoksiksi leikkaamista. Cayennepippuri | |
n tilalla käy esim. chili rouhe tai sambal olek. |