Jauhelihamureke
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 15,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
3,400 l | Vesi |
1,275 kg | Korppujauho |
Sekoita korppujauhot veteen, anna turvota. | |
0,212 kg | IsoMitta Lihaliemiainekset |
0,043 kg | Suola |
1,063 kg | Sipulikuutio, pakaste |
8,500 kg | Jauheliha, sika-nauta |
0,004 kg | Mustapippuri, jauhettu |
0,003 kg | Maustepippuri, jauhettu |
Lisää IsoMitta Lihaliemi -ainekset ja mausteet, sipuli ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi massaksi yleiskoneella. | |
1,063 kg | Kananmuna |
Lisää lopuksi joukkoon kananmunat rakenne rikottuna ja sekoita tasaiseksi. | |
Muotoile mureke joko leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan tai pötköiksi gn-vuokaan 2kpl / vuoka. | |
Lihapullat ja pihvit voi annostella pursotuspussin avulla, jolloin massaan voi lisätä vettä. ( 100 annokseen n. 1-2 litraa vettä) näin massa on helpompaa pursottaa. | |
Veden tilalla voit myös käyttää kermaviiliä tai maitoa. | |
Murekemassasta voit valmistaa myös pihvejä tai kepakoita. | |
Paista mureke höyrypaistolla 140°:ssa noin 40-50 minuuttia murekkeen paksuudesta riippuen.Lihapullat höyrypaistolla 160°n lämpötilassa noin 10-15 minuuttia. |