Jauhelihalasagnette

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 2,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,011 l Ruokaöljy
0,043 kg Tomaattipyre
0,071 kg Sipulikuutio, pakaste
0,179 kg IsoMitta Ruskea kastike-/keittopohjaainekset
1,429 l Vesi
0,400 kg Jauheliha, nauta, kypsä
0,268 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,002 kg Oregano
0,001 kg Timjami
0,014 kg IsoMitta Lihaliemiainekset
Suola
Kuullota öljyssä tomaattipyre ja sipuli.
Sekoita kastikepohja-ainekset osaan kylmää vettä suurusteeksi.
Kuumenna loppuosa vedestä erikseen ja lisää suurus joukkoon.
Lisää jauheliha, kasvirasvasekote, liemiainekset ja mausta.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
0,400 kg Lasagne piccolo, täysjyvä
0,200 kg Porkkanasuikale, pakaste
Laita vuokaan lasagnetet, porkkanasuikaleet ja kastike.
Sekoita hyvin.
0,150 kg Juustoraasteseos, laktoositon
Paista yhdistelmätoiminnolla (kosteus 60 %) uunissa 140 °C:ssa n. 30 minuuttia.
400 g lasagnettea = 1 1/2 litraa
400 g kastiketta = 1 3/4 litraa
200 g porkkanasuikaletta = 1/2 litraa
Ruoka on laktoositon, kun käytät myös laktoositonta juustoraastetta.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »