Jauhelihalasagnette
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 2,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,011 l | Ruokaöljy |
0,043 kg | Tomaattipyre |
0,071 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,179 kg | IsoMitta Ruskea kastike-/keittopohjaainekset |
1,429 l | Vesi |
0,400 kg | Jauheliha, nauta, kypsä |
0,268 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,002 kg | Oregano |
0,001 kg | Timjami |
0,014 kg | IsoMitta Lihaliemiainekset |
Suola | |
Kuullota öljyssä tomaattipyre ja sipuli. | |
Sekoita kastikepohja-ainekset osaan kylmää vettä suurusteeksi. | |
Kuumenna loppuosa vedestä erikseen ja lisää suurus joukkoon. | |
Lisää jauheliha, kasvirasvasekote, liemiainekset ja mausta. | |
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. | |
0,400 kg | Lasagne piccolo, täysjyvä |
0,200 kg | Porkkanasuikale, pakaste |
Laita vuokaan lasagnetet, porkkanasuikaleet ja kastike. | |
Sekoita hyvin. | |
0,150 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Paista yhdistelmätoiminnolla (kosteus 60 %) uunissa 140 °C:ssa n. 30 minuuttia. | |
400 g lasagnettea = 1 1/2 litraa | |
400 g kastiketta = 1 3/4 litraa | |
200 g porkkanasuikaletta = 1/2 litraa | |
Ruoka on laktoositon, kun käytät myös laktoositonta juustoraastetta. |