Jauhelihakeitto, kouluruokakilpailu
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
5,500 kg | Jauhettu naudanliha 8-10 %, kypsä, reakoko 5 mm |
Kuumenna liha pakkauksissaan uunissa höyrykeittäen tai padassa 90 °C:ssa vedessä noin 40 min. | |
8,900 l | Vesi |
3,500 kg | Juureskuutiosekoitus, pakaste |
0,014 kg | Viherpippuri, kokonainen |
0,018 kg | Suola |
0,045 kg | Bong Kasvisliemiainekset, 0,3 % |
0,014 kg | Maustepippuri, kokonainen |
0,014 kg | Kirveli |
Kuumenna vesi padassa, lisää keittojuurekset, Bong Kasvisliemi -ainekset ja mausteet. Anna kiehahtaa. | |
6,900 kg | Perunakuutio, kypsä |
0,600 kg | Purjoviipale, pakaste |
Lisää kuutioperunat, purjo ja kuuma jauheliha. Kuumenna. | |
Tarkista maku. | |
Mittaa lämpötila, kirjaa ylös ja ota näyte. |