Italianpata uunissa

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,616 kg Spaghetti
0,440 kg IsoMitta Italianpata-ainekset
0,880 kg Jauheliha, nauta, kypsä
0,132 kg Sipulikuutio, pakaste
Mittaa voideltuun vuokaan pasta, IsoMitta Italianpata -ainekset, kypsä jauheliha ja sipuli.
Sekoita hyvin.
3,344 l Vesi
0,013 kg Suola
0,114 kg Tomaattimurska
0,001 kg Paprika, jauhettu
0,001 kg Valkosipulirouhe
0,001 kg Maustepippuri, jauhettu
Valmista vedestä ja tomaattisoseesta sekä mausteista liemi.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160ºC noin 25-30 min.
Kaada liemi vuokaan ja sekoita tasaiseksi.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160ºC noin 25-30 min.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »