Italianpata uunissa
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,616 kg | Spaghetti |
0,440 kg | IsoMitta Italianpata-ainekset |
0,880 kg | Jauheliha, nauta, kypsä |
0,132 kg | Sipulikuutio, pakaste |
Mittaa voideltuun vuokaan pasta, IsoMitta Italianpata -ainekset, kypsä jauheliha ja sipuli. | |
Sekoita hyvin. | |
3,344 l | Vesi |
0,013 kg | Suola |
0,114 kg | Tomaattimurska |
0,001 kg | Paprika, jauhettu |
0,001 kg | Valkosipulirouhe |
0,001 kg | Maustepippuri, jauhettu |
Valmista vedestä ja tomaattisoseesta sekä mausteista liemi. | |
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160ºC noin 25-30 min. | |
Kaada liemi vuokaan ja sekoita tasaiseksi. | |
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160ºC noin 25-30 min. |