Intialainen kanapata

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 220 g
Määrä: 4,4 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,400 l Vesi
0,170 kg IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja
0,200 kg Mangokuutio, pakaste
Sekoita IsoMitta Kylmäsuurustauva tomaattikastike/-keittoaines kylmään veteen vähitellen ripotellen. Annan turvota 5 min.
0,800 kg Tomaatti, paseerattu
2,800 l Vesi
1,000 l Kookosmaito, säilötty
0,004 kg Garam masala
0,100 kg Mango chutney, makea
0,010 kg Curry
0,010 kg Persilja, hienonnettu, pakaste
0,010 kg Valkosipuli
Lisää paseerattu tomaatti
Valmista kookosmaidosta ja lopuista mausteista liemi ja kaada joukkoon, sekoita hyvin.
0,160 kg Valkosipuli, rouhittu, pakaste
0,160 kg Inkivääri, jauhettu
Lisää mausteet
Sekoita risottoa varovasti kun otat sen uunista ja peitä kannella. Anna risoton vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua.
0,100 kg Touch of Taste Asian Red & Hot fondi
Lisää Touch of Taste Asian Red & Hot fondi ja sekoita hyvin.
2,000 kg Atria Murea Kana, irtopakaste
Lisää Atria Murea Kana, irtopakaste ja sekoita avrovasti. Kaada vuokaan ja nosta kylmään.
Säilytä kylmässä: max 72h valmistuksesta.
Kuumenna uunissa kannen alla +160°C yhdistelmäpaistolla n. 30min.
0,400 kg Arla Turkkilainen jogurtti 10% 5kg 58986
0,060 kg Korianteri, tuore
0,060 kg Chili, hienonnettu, pakaste
0,060 kg Lime, täysmehu
Sekoita chili, korianteri ja lime keskenään.
Tarjoile pata naanleivän, turkkilaisen jogurtin ja korianteri-chilisalaatin kanssa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »