Intialainen linssi-riisipata

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,400 kg IsoMitta Kasvis-soijarisottoaines
Mittaa vuokaa IsoMitta Kasvis-soija risotto -aines ja vesi.
2,400 l Vesi
1,000 l Kookosmaito, säilötty
0,002 kg Inkivääri, jauhettu
0,010 kg Curry
0,010 kg Persilja, hienonnettu, pakaste
0,010 kg Valkosipuli
Valmista kookosmaidosta ja lopuista mausteista liemi ja kaada se joukkoon, sekoita hyvin.
0,600 kg Linssi, punainen esikypsennetty
0,400 kg Maissi, säilyke
Kypsennä yhdistelmäpaistolla (kosteus 50%) 160 C noin 35 - 40 min.
Kun otat risoton uunista niin lisää päälle linssit ja maissit, sekoita varovasti ja peitä kannella. Anna risoton vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »