Hunajainen lihapata
Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,6 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,030 l | Ruokaöljy |
0,300 kg | Juureskuutiosekoitus, pakaste |
0,100 kg | sipuli, pikkusipuli, pakaste |
Kuumenna öljy, lisää sipuli ja juurekset (iso palakoko), freesaa. | |
0,900 l | Vesi |
0,010 kg | IsoMitta Lihaliemiainekset |
0,090 kg | IsoMitta Ruskeakastikeainekset |
0,010 l | Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi |
Sekoita vesi, IsoMitta Lihaliemi -ainekset, IsoMitta Ruskeakastike -ainekset ja Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi. Kaasda pohja freesattujen kasvisten päälle, kuumenna ja ketä n. 5 min. | |
Isoja määriä valmistaessa käytä osanestesuurustusmenetelmää. | |
0,100 l | Kuohukerma, laktoositon |
0,040 kg | Hunaja |
0,200 kg | Naudanrinta, kypsä |
Suola | |
Lisää kuohukerma, hunaja ja kuumenna. Tarkista maku ja kaada kastike vuokaan kuumennettujen lihojen päälle anna vetäytyä n. 10 min, tarjoile. | |
Lisää suolaa makusi mukaan. |