Hollantilainen kalavuoka
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
3,000 kg | Riisi, pitkäjyväinen |
9,300 l | Vesi |
0,200 l | Touch of Taste Kalafondi |
Keitä riisi kypsäksi Kalafondilla maustetussa vedessä. | |
4,000 kg | Tonnikala, vedessä |
0,300 kg | Tilli, tuore |
Laita voidellun GN-vuoan pohjalle kerroksittain riisi, tonnikala liemineen sekä leikattu tilli. | |
Kastike: | |
1,800 kg | IsoMitta Hollandaise-kastikeainekset |
9,500 l | Vesi |
1,500 kg | Margariini 60 %, laktoositon |
Valmista hollandaisekastike pakkauksen ohjeen mukaan. | |
Kaada kastike vuokaan. | |
Paista uunissa noin 30 minuuttia kiertoilmassa 200°C:n lämpötilassa. | |
Ohjeesta tulee 5 kpl 65 mm gn-vuokia |