Hollantilainen kalavuoka

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
3,000 kg Riisi, pitkäjyväinen
9,300 l Vesi
0,200 l Touch of Taste Kalafondi
Keitä riisi kypsäksi Kalafondilla maustetussa vedessä.
4,000 kg Tonnikala, vedessä
0,300 kg Tilli, tuore
Laita voidellun GN-vuoan pohjalle kerroksittain riisi, tonnikala liemineen sekä leikattu tilli.
Kastike:
1,800 kg IsoMitta Hollandaise-kastikeainekset
9,500 l Vesi
1,500 kg Margariini 60 %, laktoositon
Valmista hollandaisekastike pakkauksen ohjeen mukaan.
Kaada kastike vuokaan.
Paista uunissa noin 30 minuuttia kiertoilmassa 200°C:n lämpötilassa.
Ohjeesta tulee 5 kpl 65 mm gn-vuokia
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »