Herkkusienikasvislasagne
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,0 kg
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,450 kg | IsoMitta Herkkusienikastikeainekset |
3,000 l | Vesi |
0,100 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
Sekoita kastikeainekset osaan kylmää vettä ja kiehauta loppuosa vedestä erikseen. | |
Lisää suurus kiehuvaan veteen ja anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan silloin tällöin sekoittaen. Mausta Kasvisfondilla. | |
0,050 l | Ruokaöljy |
1,000 kg | Ratatouille-kasvikset, pakaste |
1,000 kg | Herkkusieniviipale, pakaste |
0,005 kg | Basilika, tuore |
0,005 kg | Persilja |
Freesaa kasvikset öljyssä ja mausta hienonnetuilla yrteillä. | |
(Ratatouille-kasvikset sisältävät kesäkurpitsaa, tomaattia, punaista ja keltaista sekä vihreää paprikaa ja sipulia.) | |
0,200 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
1,000 kg | IsoMitta Lasagnelevy |
Levitä voidellun GN-vuoan pohjalle noin 4 dl kastiketta ja aseta lasagnelevy päälle. | |
Levitä päälle 1/4 sienikasvisseosta (n. 400 g) ja noin 4 dl kastiketta. | |
Jatka valmistamista täyttämällä kerrokset samalla tavoin. | |
Yhteen GN-vuokaan tarvitaan 5 kpl lasagnelevyjä. | |
Levitä lopuksi päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele juustoraaste pinnalle. | |
Paista lasagne höyrypaistolla 20 - 30 min. 180°C:ssa, kunnes pinta on saanut kauniin värin. |